PHILIP LINDAU PROFFSCYKLIST

Proffscykling

 

Philip Lindau, född 1991, är en svensk proffscyklist med flera flotta medaljer i bagaget, bland annat JSM i linjelopp 2010 och SM-guld i linjelopp 2011. Philip cyklar för Team Cykelcity, Jönköping. Tidigare var detta Lindaus personliga blogg där han skrev om sin vardag med cykeln; alla resor och lopp, och all träning förstås. Ett ganska typiskt inlägg kunde se ut såhär: 

 

Sjukdom och Amerika

Norge var en framgångs trip heta duga för laget då Ahlstrand hittat pro tour benen och vann en etapp. Han spurtade ner bl.a Edvald Boasson och Petacchi. Inte så tråkigt! Laget körde så sjukt bra verkligen, riktigt häftigt! Personligen kände jag mig lite halv risig på 3e etappen, men tänkte att det inte var något och att det släpper. Men inte lätt att hålla sig frisk när det är typ 7 grader regn varje dag. Så inför 4e etappen vaknade jag och var helt smasht i kroppen och mådde så sjukt dåligt. Det satt långt in att behöva svika laget och inte kunna starta när Ahlstrand satt i ledartröja. Men såhär i efter hand var det rätt beslut för jag var verkligen inte tävlings duglig. Jag trodde att min Estlands resa var kalkad, men så fel man kan ha! Igår kände jag mig mycket bättre och idag är mer eller mindre frisk förutom lite snorig. Så jag bestämde mig igår kväll att jag ska nog köra endå! Welcome to Estonia.

Har även blivit lite ändring i Schedulen, kommer köra Usa, Philadelphia classic den 3e Juni, som är HC tävling. En tävling jag egentlingen skulle kört förra året, men det fick bli iår istället! Det ser jag sjukt mycket fram emot, både tävlingen och att få se Usa för första gången, Häftigt!

 

Bloggen skrivs inte längre av Philip Lindau, men handlar fortsatt om sport i allmänhet och cykling i synnerhet. Philip Lindau går idag att följa på bl.a. Facebook.

[Inga blogginlägg att visa ... publicera här]